bildet viser en bil

| SJELDEN KLASSIKER | MEGET VELHOLDT | MUSEUMSBIL FRA CALIFORNIA | UNIK TILSTAND |  

Motor-Handel AS har gleden av å tilby en sjelden klassiker, som er noe helt utenom det vanlige. Vi gledet oss stort til å få denne inn i vår utstilling, og vi gleder oss enda mer til å finne en ny heldig eier til denne nydelige klassikeren!

Chrysler New-Yorker var modellen som virkelig satte Chrysler på kartet som en produsent av modeller som skulle konkurrere mot Buick, Oldsmobile og Mercury. Modellen levde fra 1949 også som 2-dørs coupe, i tillegg til en 2-dørs versjon uten tak. Modellen delte karosseri med merkene Dodge og deSoto, og er av mange beskrevet som det beste av alt Chrysler kunne tilby av komfort, design og prestisje.

Bilen vi har vært så heldige å få inn i butikken vår, er et utsøkt eksemplar i det vi må kalle mint condition. Sjelden har vi kommet over en så god klassiker. Bilen er 100% original, med unntak av noen kromdetaljer som er skiftet etter at årene naturlig nok har satt sine spor. Bilens tilstand holder en så høy kvalitet at den har vært museumsbil i California, og bære preg av godt vedlikehold. Kjørelengde er 67170 miles.

Bilens unike tilstand suppleres med registreringsnummer C-29000, og denne klassikeren vil garantert vekke oppsikt enten du planlegger en helgetur eller vil oppsøke en lokal Cars&Coffee. AMCAR-miljøet består av ekte entusiaster, og AMCAR-organisasjonen er en viktig organisasjon for eiere av amerikanske klassikere. Takket være et omfattende veteranbilmiljø rundt amerikansk bil, sikres kunnskap og deler som sikrer mobilitet med klassikeren de kommende år.

Se for deg en herlig sommersøndag, der du er klar for en tur med denne? Å stige inn i en Chrysler New-Yorker fra 1949 er som å entre en tidsmaskin, tilbake til tiden da amerikansk bilindustri var verdensledende. Komforten i denne er upåklagelig selv etter dagens standarder, og kvaliteten i detaljer er til å ta og føle på. Hver kilometer i denne vil garantert by deg både på glede og oppmerksomhet, og du setter virkelig farge på en norsk sommervei når denne får trekke frisk luft. Dette er rett og slett en bil fra tiden da ekte bil hadde stor motor med kraftfull motorlyd, der designdetaljer skilte seg ut fra dagens moderne biler.

Er du på utkikk etter en klassiker, kan du rett og slett ikke gå utenom denne. Er du seriøst interessert i denne, er du hjertelig velkommen til oss i Motor-Handel AS for en besiktigelse, for vi deler mer enn gjerne bilglede med våre kunder. Vi synes dette er ekstra moro når vi har en slik sjeldenhet i våre salgslokaler!

Ta kontakt med oss på telefon 465 11 200 for en hyggelig bilprat! Du kan også kontakte våre selgere direkte på:

Mail: Arild@motor-handel.no 

Telefon: 918 88 588

Mail: Marius@motor-handel.no 

Telefon: 922 81 452