| 500e HYBRID | AMG-OPTIKK | ALLE SERVICER | NYBILGARANTI TIL OKT. 22 / 100.000KM | OMFATTENDE UTSTYRSLISTE | NY I NORGE | 449 HK |

Vi i Motor-Handel AS har gleden av å tilby denne lekre og velutstyrte Mercedes-Benz GLE 500e til ny eier! Med denne bilen vil du oppleve noe av det beste Mercedes-Benz har å by på!

Med GLE 500e leverer nemlig Mercedes-Benz den ultimate kombinasjonen av ren luksus, pakket inn i en miljøvennlig og kraftfull drivlinje i et elegant karosseri. Bilen fungerer selvsagt som den elegante hytteekspressen, der du ikke vil nøle et sekund med å ta de siste bakkene frem til destinasjonen. Men, denne kan også vise seg som elegant transportør til urbane strøk, om du heller foretrekker opera foran skibakker. For med denne bilen får du høy anvendelighet der alle plassbehov er dekket, og en bil som kler deg utmerket enten du entrer den i sportsklær eller smoking.

Under panseret finner du en elegant V6-motor på 333 HK, som ved hjelp av en 116-hesters elmotor leverer spontan akselerasjon og 449 HK sammenlagt. Det gir kreftene til en V8-motor, men gir et langt lavere forbruk du kan leve med i hverdagen. I denne bilen kan du selvsikkert foreta de fleste forbikjøringer, idet 0-100 oppnås på 6,1 sekunder, og du er derfor på nivå med mye av dagens helelektriske bilpark. Bonusen ved å nyte denne bilen er selvsagt den herlige motorlyden fra en V6. Bilnorge skrev i 2017 følgende om denne bilens motorkraft:

«Så om Mercedes GLE 500e ikke akkurat ser sinna ut, bedrar skinnet. Jeg sitter derfor godt fastspent, bremsepedalen holder Mercedesen i ro og alle måleinstrumentene viser ok. Så drar jeg til. De første to tidelene av sekundet skjer det intet. Så våkner villdyret, kaster meg bakover i setet og med myke vinterdekk spinner på alle fire i vei. 5,37 sekunder etter brytes 100 km/t-grensen.
På 1,75 sekunder jobber bilen seg opp fra 50 til 80 km/t. Jeg repeterer øvelsen og ender på omtrent de samme verdiene hver gang. Testens tyngste har parkert de andre ettertrykkelig. Selv Porschen er sjanseløs.»

Mercedes-Benz som premiumprodusent er anerkjent. Denne bilen viser med all tydelighet at Mercedes-Benz kan dette med å bygge SUV, og at de spiller i den absolutte eliteserien vises også på den omfattende utstyrslisten du finner på denne bilen (se utstyrsliste). Første eier har krysset av for det meste på utstyrslisten til Mercedes-Benz da bilen ble bestilt, noe du som kjøper nå kan nyte fullt ut. Keyless-GO nøkkelfri adkomst, 360* kamera, elektrisk bakluke, Comand navigasjon, Apple Carplay og LED hovedlys med automatisk fjernlys er komfortdetaljer du vil sette stor pris på i hverdagen.  
Innvendig er du omgitt at herlige elektriske skinnseter med minnefunksjon, og panoramataket sørger for en lys og luftig følelse i bilen. Skulle du kjenne på følelsen av å mange noe utstyr her, har du kanskje ikke sjekket godt nok hvor eksempelvis koppholderne med både avkjøling og varme befinner seg? AMG-optikk både utvendig og innvendig henviser tydelig til det sportslige elementet, og gir et kraftfullt og dynamisk inntrykk uansett hvilken vinkel du ser bilen fra. Mørke ruter bak og stigtrinn understreker det tøffe inntrykket denne bilen gir.

Det er egentlig unødvendig å nevne ordet komfort i samme åndedrag som Mercedes-Benz, men denne bilen har luftfjæring og byr på følelsen av å gli over veien med en komfort som er premiumbilen verdig. Ønsker du å benytte bilen som konsertsal fremfor det å lytte til en dempet og nøye avstemt V6-motor underveis, vil Harman/Kardon lydanlegget by på den optimale lydopplevelse i en godt støyisolert kupe. Mercedes-Benz har stått for de fleste innovasjoner innen sikkerhet og komfort i bil, og selvsagt er adaptiv cruise, blindsonevarslere og filholderassistent på plass i denne bilen.

Denne utgaven av Mercedes-Benz må du som kunde rett og slett oppleve. Vi i Motor-Handel AS er entusiaster, og lever både for og av bil. Vi ønsker velkommen til en helt spesiell bilopplevelse!

Velkommen til en hyggelig bilprat på telefon 465 11 200! Du kan også ta kontakt med en av våre selgere direkte:

Mail: Arild@motor-handel.no 

Telefon: 918 88 588

Mail:
Marius@motor-handel.no

Telefon: 922 81 452